Leverandør/bestilling, valuta

+2
Hej,

Jeg er ny bruger - kommer fra C5. Når jeg laver en bestilling til min leverandør i Tyskland, vises i mit eget layout både pris pr. enhed og totalpris pr. linie.

Til min store undren og forskrækkelse, kan e-conomic ikke vise indkøbspriser/kostpriser i leverandørens valuta. Hvad pokker skal leverandøren bruge mine DKK-konverterede priser til?

Det må klart være en fejl eller tanketorsk. Jeg har aldrig fået en bestilling fra nogle af mine kunder uden pris-kolonne på. Det er helt til grin at indkøbsprisen kun kan vises i standardvaluta.

Er der ikke andre der har det problem, at de hver gang skal ind at regne kostprisen ud, så de MANUELT skal skrive den i et felt? Til trods for at systemet kunne sige DKK-kostpris divideret med valutakurs fra valutakurstabellen. Det burde være meget, meget simpelt.

 - Anders
spurgt 8 Aug, 2013 i Forslag » Lager af aquatex (890 points)
status opdateret 3 Nov, 2014 af Lasse Bager
Hej Anders - det er rart, at høre at der er andre der sidder med dette problem - det kan simpelhen ikke passe, at man ikke uden videre kan sende en bestilling i fremed valuta.

Glæder mig til at høre om der er gode løsninger herfor

 

m.v.h. Henrik

2 Svar

Hej Anders og Henrik.

Først vil jeg lige oplyse at man godt kan oprette og sende en bestilling i fremmed valuta, og på bestillingslayoutet nævne hvilken valuta det drejer sig om. Men det er korrekt at bestillingspriserne skal tastes manuelt. Kernen i problemstillingen er altså det, Anders skriver til sidst i sit indlæg.

I e-conomic har vi ikke funktionen, at man kan tilknytte en kostprisliste på de enkelte leverandører, eller som Anders selv foreslår, at man kan benytte f.eks. nuværende DKK kostpriser omregnet til anden valuta jfr. en valutakurstabel.

Jeg vil understrege at vi bestemt er bekendt med ønsket, men jeg kan intet sige om en eventuel implementering.

 

Lennart Schmidt

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Aug, 2013 Forslag af lennartschmidt (5,580 points)
Er I kommet videre med ovennævnte problemstilling - vi føler os hensat til det forrige århundrede, når vi laver indkøbsordrer og sidder og omregner indkøbspriser manuelt. Det må da kunne løses, ligeså vel som man kan arbejde med salgspriser i fremmed valuta.
Valutaer og lagerstyring

Hej Anders

Vi har en app udviklet til e-conomic, der kan håndtere leverandørbestilling i forskellige valutaer. 

Samtidig sammenstilles dit eget varenummer med leverandørensvarenummer. Endelig kan du konvertere en ordre med flere varelinier og flere leverandører til bestillinger til de enkelte leverandører.

Yderligere kan du vedhæfte dokumenter til leverandøren såsom instrukser mv.

Vil du høre mere så kontakt os (uforpligtigende) - enten ring 7025 7600 eller send en mail salg@itnvision.dk

appen skulle findes i app store allerede under menuen kundestyring, så her kan du også få et indtryk af funktionen.

Endelig kan du se den på vores hjemmeside (video præsentation) på følgende link:

http://www.itnvision.dk/itnbizz

Tryk til højre på Leverandørbestilling.

Jeg ser frem til at høre fra dig.


Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 12 Aug, 2013 Forslag af Per Holm Pedersen (18,040 points)
opdateret 13 Aug, 2013 af Per Holm Pedersen