Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Valutaer og lagerstyring

+1
Jeg konstaterer igen at software udvikling mht et økonomisystem er nærmest uden brancheviden. I påstår I er inca 10 lande men at understøtte valutaer andet end DKK mht indkøb ? Det må være en joke ....

 

mvh

stig
relateret til et svar til: Leverandør/bestilling, valuta
i Forslag » Lagerstyring af (150 points)
status opdateret af 🔒
Hej Stig,

Jeg kan ikke være mere enig i det du skriver. Jeg græmmes hver gang jeg bruger indkøbsmodulet.

Samtidig er det ærgeligt at man ikke kan importere varer på flere sprog, men manuelt skal sætte flere sprog på hver enkelt vare.

Ydermere at man ikke direkte på varen kan sætte leverandørvarenr på, men skal ind under leverandøren for at sætte et lev.varenr. på varen. Virker ulogisk at det hele ikke står i samme fane.

 - Anders

1 Svar

Hej Stig,

Tak for dit indlæg og forslag.

Det er rigtigt at der er visse udfordringer i forhold til netop valuta og købssiden. Jeg vil også gerne indrømme, at skal vi kigge tilbage hvor vi som program er i dag, i forhold til hvor vi startede, så virker det som en logisk ting at tage med i lagerdelen. Livet leves forlæns, og forstås baglæns.

Jeg vil tillade mig at være lidt fræk - for at få øget min informations niveau. Hvis du var os, hvordan  ville du så udvikle det? Hvordan så du gerne at det var en del af vores lager modul? Hvilke steder ser du det især som værende et sted, det skal være?

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Steffen Ekelund

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)