forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Fast valg af anden valuta på konti i kontoplanen

+1
Hej e-conomic.

Stort stort stort ønske til den daglige bogføring;

Mulighed for at vælge en fast anden valuta på konto i kontoplanen ligesom der er mulighed for på kreditorer og debitorer. I dag vælges default DKK og så skal man ændre manuelt.  Det gælder for mange af vores konti, men særlig for vores valuta bank konti, der ville det være rart ikke altid at skulle huske at ændre valutaen manuelt, særligt ved finansbilag. Det ville give en meget stor tidsbesparelse og nedsætte fejlposteringer markant, specielt når der er andre end jeg der bogfører i ferier mv.

Det samme gælder for tekstfeltet på konti: Mulighed for at have en fast konteringstekst på kontoen, som hos kreditorerne.

Håber dette kunne blive implementeret :o)

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Tina
spurgt 5 Aug, 2013 i Forslag » Andet af GCCTNE (260 points)
status opdateret 9 Aug, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Tina

 

Tak for dit indlæg og forslag.

 

Det vil altid være den grundvaluta du har valgt, som vil stå som default på alle konti. du bogfører på. Det ligger desværre ikke i støbeskeen. at man kan vælge valuta på sin konto.

 

Omkring det med den faste tekst på dine konti, kan man gøre dette fra vores superkladde. Det er vores nye kladde. Du kan i denne kladde vælge at kunne sætte faste tekster på dine finansposteringer. Her er det vigtigt at kladde du bruger til dette kun er en finanskladde :-)

 

Håber det giver mening.

 

God weekend.

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Aug, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”