forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Auto udfyld ud fra CVR registeret

0

Nu da CVR registeret er blevet åbnet op så man kan trække data så vil jeg foreslå at i kobler e-conomic på dette. Sådan at systemet automatisk kan udfylder debitor navn/adresse ud fra CVR nr eller f.eks. modsat hvis man begynder at skrive navnet på en virksomhed så kan man vælge ud fra hvad man allerede har indtastet. Det spare en masse tid og en af jeres nye konkurenter bruger det allerede med stor succes. Se dinero.dk

Læs mere her: http://cvr.dk/Site/Forms/CMS/DisplayPage.aspx?pageid=136

 

Ville være en super fed feature.

 

Mvh

Rasmus

Badgeland.dk

spurgt 30 Jul, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Badgeland (1,970 points)
status opdateret 16 Dec, 2013 af Philip Kofod-Nielsen

1 Svar

Hej Rasmus

 

Tak for dit indlæg og forslag

 

Vi har allerede implementeret den funktion at systemet vil hente data hvis CVR nummeret er rigisteret på cvr.dk. Hvis den ikke henter infomationen, er det højst sandsynlig at virksomheden er reklame beskyttet. Hvis den er dette kan vi ikke få lov til at hente data omkring den.

Omkring den anden funktion du nævner. er jeg lidt i tvivl om hvordan den fungerer.  Er det hvis du f.eks begynder at skrive e-cono.... så foreslår systemet slev de forskellige firmaer fra CVR.dk ?

 

Håber det giver mening

God dag :o)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 30 Jul, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)

"Omkring den anden funktion du nævner. er jeg lidt i tvivl om hvordan den fungerer.  Er det hvis du f.eks begynder at skrive e-cono.... så foreslår systemet slev de forskellige firmaer fra CVR.dk ?"


Ja præsis.

 

Hej igen Rasmus

Jeg er helt enig i at dette vil være en super fed feature og jeg tror på det vil komme til e-conomic i fremtiden. Den er allerede implementeret forskellige steder i forhold til at søge på vare i din faktura f.eks.

Jeg kan ikke sige hvornår og om det vil komme, men syntes helt sikkert det hører med til fremtiden at systemet prøver at hjælpe en så meget som muligt :)

 

God dag
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”