Informizely customer feedback surveys

Auto udfyld ud fra CVR registeret

0

Nu da CVR registeret er blevet åbnet op så man kan trække data så vil jeg foreslå at i kobler e-conomic på dette. Sådan at systemet automatisk kan udfylder debitor navn/adresse ud fra CVR nr eller f.eks. modsat hvis man begynder at skrive navnet på en virksomhed så kan man vælge ud fra hvad man allerede har indtastet. Det spare en masse tid og en af jeres nye konkurenter bruger det allerede med stor succes. Se dinero.dk

Læs mere her: http://cvr.dk/Site/Forms/CMS/DisplayPage.aspx?pageid=136

 

Ville være en super fed feature.

 

Mvh

Rasmus

Badgeland.dk

i Forslag » Andet af (2.0k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Rasmus

 

Tak for dit indlæg og forslag

 

Vi har allerede implementeret den funktion at systemet vil hente data hvis CVR nummeret er rigisteret på cvr.dk. Hvis den ikke henter infomationen, er det højst sandsynlig at virksomheden er reklame beskyttet. Hvis den er dette kan vi ikke få lov til at hente data omkring den.

Omkring den anden funktion du nævner. er jeg lidt i tvivl om hvordan den fungerer.  Er det hvis du f.eks begynder at skrive e-cono.... så foreslår systemet slev de forskellige firmaer fra CVR.dk ?

 

Håber det giver mening

God dag :o)

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)

"Omkring den anden funktion du nævner. er jeg lidt i tvivl om hvordan den fungerer.  Er det hvis du f.eks begynder at skrive e-cono.... så foreslår systemet slev de forskellige firmaer fra CVR.dk ?"


Ja præsis.

 

Hej igen Rasmus

Jeg er helt enig i at dette vil være en super fed feature og jeg tror på det vil komme til e-conomic i fremtiden. Den er allerede implementeret forskellige steder i forhold til at søge på vare i din faktura f.eks.

Jeg kan ikke sige hvornår og om det vil komme, men syntes helt sikkert det hører med til fremtiden at systemet prøver at hjælpe en så meget som muligt :)

 

God dag