Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæfte bilag fra klippebordet (copy/paste) og drag-drop

+1
Ofte har jeg bilag som screenshots, og ikke som filer, fra f.eks. ebay, paypal, netbank og andre steder hvor man henter sine billag online. Idag er jeg nødt til at gemme mine screenshots som filer og hente filen ind i bogføringsmodulet via fildialogen. Det kunne være meget brugbart hvis jeg kunne "paste" billeder ind der hvor jeg vedhæfter mine bilag - fuldstændig som man kan gøre det i gmail.

I samme kategori kunne jeg godt bruge drag-drop af bilagsfiler. Typisk sidder jeg med en bilagsfil, efter at have checket indholdet og skal overføre den. Idag skal jeg åbne vedhæft bilag fil-dialogen til at finde den fil som jeg allerede har fundet i et andet vindue. Det vil være meget brugervenligt hvis jeg kunne trække den direkte over i vedhæft bilag. Dette er set i gmail men også mange andre steder på nettet.

Mvh
i Forslag » Andet af (130 points)
status opdateret af
Copy / Paste af bilag (f.eks. via Windows Snippet tool eller MAc's shift+ctrl+cmd+4) ville være den bedste forbedring af e-conomic - de fleste bilag kommer i dag som emails og det er så irriterende at skulle gemme dem som fil for at kunne indsætte dem i e-conomic.

1 Svar

Hej Bo,

Det er korrekt, at man ikke kan "paste" billeder ind på bilag. Det er desværre heller ikke noget, som man kommer til at kunne for nærværende.

Drag-and-drop funktionen findes allerede - det kom i seneste opdatering af indscanningsmodulet :)

Du kan se her hvordan du gør. Det kræver en opdateret version af den browser du bruger, dvs. internet explorer 10 eller nyeste version af Firefox eller Chrome.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (18.9k points)