Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Indføre dagens omsætning i Economic

0

Hej Forum

Jeg er helt ny med Economic, og har ikke så stor forstand på regnskab.

Jeg vil gerne gemme dagens omsætning på kontant og dankort i Economic. Hvor placerer man det, og hvilke data kræver det?

Venligst Christian

lukket
i Spørgsmål » Andet af (440 points)
opdateret af
Måske du skulle kigge på den app fra Ajour til kassesystemer, lyder rigtig til dig. Har bare lige tjekket E-conomics apps og der var den :-) eller find en af de andre apps til kasseapperater :-)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Christian


Tak for dit indlæg smiley

 

Det kommer lidt an på. hvordan din virksomhed er, er det en butik du skal lægge omsætning ind for? Det kan jo gøres på mange måder, bogføres ind som finansbilag eller via en debitor/kunde man kalder henholdvis kontant og dankort som en almindelig faktura. Vil du kun have salg gennem de her 2 kanaler eller hvordan? Og betyder det noget at kunne have det stående, så du kan lave en omsætningsstatistik og fordele det på varer osv.?

 

Ser frem til at høre fra dig - ellers rent konteringsmæssigt vil det være en revisor/bogholder du skal snakke med, og det kan da også være der kigger sådan en forbi herinde smiley.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)
valgt som bedste svar af
Hej Peter

Ja det er tænkt som en forretning der afstemmer kasse hver aften ved lukketid. Senere hen flere forretninger. Netop derfor elektronisk så ejeren ikke behøver at tage rundt til alle butikker.

Senere hen skal der også noget lagerstyring ind over, men den tid den sorg.

Det er altså en 'bogføring' man skal lave?

Hvordan gør man egentlig? Skal man oprette en kasseklade?

Christian
Er det du mener at man opretter hver forretning som 2 kunder (dankort og kontant), og så laver en faktura på den kunde?

Ja - du vil skulle oprette det som en ganske almindelig postering i en kassekladde, i den løsning, hvor man blot kontere det som en omsætning og som en øgning i fx kasse/bank osv.

 

Det ville måske give mening at lave en kladde, kun til de her omsætninger og blot kalde den noget i den retning, men det er ikke et krav - kun for at man selv bedre kan overskue det smiley. Kassekladder oprettes under "Indstillinger" og så "Kassekladder".

 

Den anden løsning er som du siger, at man har en kunde til hver ting, som man så fakturerer en gang om dagen. På den måde vil du evt. kunne fordele på flere varer, hvis man ønsker det - samt kunne trække en bedre omsætningsstatistik evt. fordelt på afdelinger med vores modul afdelinger, hvis der er tale om flere butikker smiley.

 

Mvh

Luthman