Påkrævet telefonnr. i aftaler

0
Når man opretter ny aftale, behøver man ikke umiddelbart at oprette telefonnummeret, men hvis man så går ind for at rette noget i indstillinger, kræver den, at man indtaster et telefonnummer. Da der er mange, der kun har mobil telefon, er dette ret generende, da man så er nødt til at flytte mobil nr. til telefon, og det er jo ikke logisk, hvis man godt vil have det stående som mobil.

Mange hilsner
Susanne Røssell

Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd

i Forslag » Andet af (15.8k points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Susanne

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Du har da bestemt en pointe i, at der ikke lige er en ren linje indenfor det. Grunden til at vi har tjekket på telefonnummeret er jo, at vi rigtig godt kan lide at ringe ud til vores nye kunder, og prøve at hjælpe dem alt det vi kan i den første tid smiley. Det er det ærlige svar i hvert fald, men så kan man sige, at så burde det måske ikke stå som valgfri under oprettelse. Alternativt skulle det være valgfrit alle steder, altså uden tjek under stamoplysninger også.

 

Jeg kan også godt se dit problem med mobilnummer, men hvis det er i forbindelse med layout på faktura, at man gerne vil have det til at hedde mobil i stedet, så kan det jo ændres smiley. Selvom jeg godt ved det er lidt en omvej.

 

Jeg håber det gav dig et lille indblik og din udemærkede betragtning er givet videre - så det kan være vi vælger side indenfor en eller anden form for fremtid smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)

Tak for det ærlige svar Peter.

Et andet alternativ - hvis I gerne vil have et eller andet telefonnummer - kunne være, at kode tjekket til at det bare er ét af numrene, der behøver at være udfyldt. Dvs hvis der er udfyldt i mobil, kræver den ikke telefon, og omvendt. De fleste vil vel taste et telefonnummer, så deres egne kunder kan få fat på dem, så kan ikke forestille mig i slet ikke får noget på kunderne.

Så please - fjern tjekket på telefon :)

Og ja, jeg ved man kan ændre det i design og layout, og det gør jeg også troligt hver eneste gang sad

Hej Susanne

Umiddelbart kommer det til at forblive som det er nu, så jeg håber du på den ene eller anden måde kan finde en måde, hvor det kan give mening for dig i din hverdag.

Håber du har forståelse herfor.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)