Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Brugerstyring

0
Der er en fejl i systemet.

Hvis en bruger gives tilladelse til at registrere kreditorfakturaer, så er det muligt at kalde en kontoplan frem ved modkonto. Her kan man igen vælge kontokort. Det er ikke hensigsmæssigt, at en bruger, der intet har med lønregnskab at gøre kan se saldi på lønkonti og andre konti, som er uden betydning for valg af modkonto.

 

Løsning: Gør det valgbart, om man skal kunne se kontokort under opslag eller gør det muligt at vælge de konti, som alene skal vises.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Henrik

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Jeg kan sagtens se at I jeres situation kan det være lidt uhensigtsmæssigt - problemet er lidt at vores program er lavet på den måde, at vi kun kan begrænse ned til selve menupunktet - det gælder alle steder i programmet.

 

Jeg er for så vidt helt enig i, at det kunne være genialt, hvis man kunne. Den eneste løsning på problemet ville altså være at fjerne funktionen helt, hvilket vil være et problem for alle dem som er rigtig glade for at knappen er der. Derfor bliver jeg nødt til at sige, at det ikke noget der vil ske.

 

Når det så er sagt, kan en storm af brugere der har samme problemer selvfølgelig altid gøre en forskel, men lige er det ikke engang muligt at gøre.

 

Beklager det skal være svaret på dit ellers gode forslag sad.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)