Rigtig visning af udlignede faktura / kreditnotaer ved betaling af kreditor

0
Hej E conomic

Når man betaler et kreditor og bruger udligningsfunktionen.

Vælger jeg både fakturaer og kreditnotaer.

når jeg siden han går i kreditor kartotek og vælger min kreditor og åbneposter og vælger vis udlignede posteringer og klikker på Vis udlignede posteringer ud for den betaling jeg har oprettet tidligere, ville det være ønskeligt og logisk om både faktura og kreditnotaer frem gik af den lister der fremkommer.

Som det er nu er det kun faktura der fremgår  af listen hvor kreditnotaerne er fratrukket, man kan alstå ikke se hvilke kredtnotaer der er fra trukket og med hvilke faktura de er udlignet.

 

Dette giver et meget dårligt over blik.

Når man sender en betalingsadvisering til kreditoren frem får ligeledes udelukkenbde fakturaer og ikke hvilke kreditnotaer der er fratrukket betalingen.

Det må i kunne lave bedre!!
i Spørgsmål » Andet af (1.1k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej smiley

 

Tak for dit indlæg!

 

Jeg må indrømme jeg ikke rigtig kan nikke genkendende til du skriver, men det er muligvis mig, der ikke forstår dig korrekt.

 

Med hensyn til du skriver omkring udligningen, så er jeg ikke helt med, når jeg laver en kreditnota på en kreditor altså en kreditorfaktura i debit på kreditorkontoen og udligner den med grundkreditorfakturaen, så kan jeg gå ind under udlignede posteringer og trykke på "vis udligning" ude til højre. Her kan jeg se, den modpost jeg nu har haft, også kreditnotaen?

 

Det sidste du skriver kan jeg heller ikke helt få frem, hvis jeg laver en kreditnota, som en kreditorfaktura med debit beløb igen, og den er både bogført og eksporteret så kommer den med på min advisering? Det sker når jeg søger med den status der hedder "eksporterede betalinger".

 

Du er evt. velkommen til at ringe ind, og så kan vi få en snak sammen om det smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (10.3k points)
Hej Peter
 
Du er ikke helt med på hvad problemet er
 
jeg har ingen grundkreditor faktura!
 
jeg bruger ikke funktionen betalinger
 

betalingsadviseringer trækker kreditnotaer fra faktura og udligner den så de ikke fremgår af listen, så listen bliver ufuldkommen!!

Hej igen

 

Du har ingen grundkreditorfaktura? Hvad fremkommer din kreditnota til kreditoren så af? Og hvad udligner du så med?

 

Det er korrekt - at den tager det sådan, og det er fordi når det står som betalt og udlignet slår den det sammen, da systemet jo tænker at når det allerede er bogført og udlignet er det mest korrekt at vise det, som 1 samlet linje. Den gør det dog, som du ønsker, når man bruger betalinger og har eksporteret. Så ved ikke om det på nogen måde kunne give mening for dig at prøve det?

 

Jeg tror desværre at ændringer mht. til, hvordan den opfører sig i betalingsadviseringer vil have lange udsigter. Og udligningsspørgsmålet har jeg stadig svært ved at se, hvordan den skulle kunne gøre det anderledes - men igen - muligvis mig der ikke fanger dig rigtigt smiley.

 

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram