Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Plads fra rabatkolonne til anden kolonne automatisk

0
Til E-conomic

Under design og layout foreslår jeg, at når man har en rabatkolonne, så kan pladsen i bredden af denne gives til en anden kolonne, når denne ikke benyttes.

Dvs., hvis en debitor ikke får rabat, så som nu vises kolonnen ikke, men pladsen i bredden som rabatkolonnen bruger gives i stedet til en anden kolonne, som man selv definerer eller spredes til alle de ander kolonner ligeligt.
Dette ville give mere plads til fx lange varenavne, samt fjerne en mystisk "hvid" kolonne mellem to udfyldte kolonner på udskriften.

Dette skal være en tilvalgsfunktion som fx. skjul overskrift osv.

God dag,
Sebastian
i Forslag » Andet af (260 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sebastian


Tak for dit indlæg!

 

Jeg kan sagtens se at det kunne give mening, hvis man kunne udvide den "if defined"-funktion der i forvejen ligger på kolonnerne. Tror dog det er en relativ stor og svær ændring i vores system - i forhold til en meget lille gevinst (i min optik) smiley.

 

Derfor vil jeg som udgangspunkt sige, at det ikke er noget der vil komme til at ske - men jeg lader naturligvis dit forslag ligge, så jeg kan revurdere min opfattelse, hvis der er mange der sidder med samme udfordring og ønske.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)