Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af data

0
Nu har jeg brugt flere dage på at forsøge at importere vores data fra Dandomain til Economic. Jeg bruger en CSV fil og den er temmelig straight forward med de nødvendige felter, men uanset hvad skriver den hele tiden "0 varer indlæst" uden at jeg kan se hvad fejlen er. De felter der er unødvendige skriver jeg blot "1" i eller noget i den stil, men det er rimelig irriterende at der ikke kommer en specifik fejl meddelsel.

 

Er det fordi at CSV filen er i MAC?
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Michael,

 

Har du fulgt denne guide om hvordan man importerer posteringer?

 

Du kan se hvilket format filen skal være i her, når du bruger MAC :)

 

Hvis det fortsat driller, kan du så ikke sende filen til mig på mail info@e-conomic.dk så kigger jeg lige nærmere på det :)


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)