Kassekladde kreditornummer og bilag

0

Hej

Forbedringsforslag ved valg/søgning af Kreditor nummer:

  1. Når man indtaster tal eller bogstav i feltet kreditornummer ved oprettelse af postering i kassekladde vil det være godt hvis den automatisk lister de forslag der er til det indtastede, nøjagtig som det sker et step længere inde ,  hvor man kan søge på kreditor. Det vil spare en del klik og dermed tid.  Det skal muligvis tænkes ind i andre felter, for at holde konsistens i betjeningen.
  2. Når et PDF bilag er sendt via mail og man opretter postering fra indscannet vil det være en stor fordel, hvis formatet er sådan at man kan kopiere tekster og felter, som man kan fra "normale" pdf filer - det kan også spare brugeren for en del indtastninger.

mvh Jens M Mølgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

i Forslag » Andet af (480 points)
status opdateret af

3 Svar

Hej Jens

 

Tak for dit indlæg!  smiley

 

Punkt 1: Meget enig - det er helt sikkert en funktionalitet der kunne lette mange steder. Vi har den som du selv siger allerede delvist i vores søgepop'up samt i vores superkladde, hvor den gør det effektivt og godt - du kunne evt. prøve den, hvis ikke du har stiftet bekendskab med den? Derudover vil jeg bestemt sætte forslaget til overvejelse, med mulighed for at andre også kan give deres mening med - jeg ved det er noget der allerede ligger i forskellige former herinde, så du kunne evt. kigge rundt efter de indlæg og "stemme dem op". smiley

 

Punkt 2: Så du tænker at dokumenterne skulle være mulige at "kopiere" tekst fra? Lige nu er det jo rene billeder bl.a. fordi man kan imporetere andre formater end PDF. Jeg tror ikke umiddelbart der er mulighed for at udvikle i den retning som det ser ud - desværre. Men er der rigtig mange der sidder med samme udfordring, og melder det her, så er det jo muligt det kan revurdere opfattelsen. smiley


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Jm-teknik

Dit første punkt er faktisk implementeret med vores nye layout ved ikke om du har lagt mærke til det? Ellers prøv at tjekke det.

Det andet punkt er desværre ikke noget vi har prioriteret at udvikle.

Håber du har forståelse herfor, og bliver glad for det nye e-conomic.

Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (10.3k points)
Hej Peter

Ja det kan jeg garentere dig for at jeg har bemærket - plus en del andre forbedringer der gør brugeren mere effektiv (og dermed skaber værdi).

Jeg håber at man en dag kan kopiere fra pdf filerne (eller endnu bedre - at programmet selv identificerer dato, beløb og evt. fakturanummer og sætter det ind dom forslag i de relevante felter, som brugeren så blot skal godkende eller kan ændre.

mvh jm
Forslag af (480 points)