Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leveringsdato

0
I forbindelse med leveringer står leveringsdatoen som den dato ordren bliver oprettet.

Det forkomme på oversigten i lagermodulet / følgeseddel oversigten. Det er det samme problem på fakturaen når der bliver leveret en restordre så står leveringsdatoen uændret.

Det tilsvarende er i øvrigt også tilfældet på følgesedlen til såvel den oprindelige ordre og på leveringen af restordren.
i Forslag » Andet af (860 points)

1 Svar

Hej Jens Chr.

 

Tak for dit indlæg! smiley

 

Så problemet er at den bruger den leveringsdato som er angivet på ordren, hele vejen igennem processen. Som jeg forstår dit ønske, er det at den skulle opdatere den dato automatisk igennem flowet? Eller? For det kan jeg da godt se idéen i. Lige nu er det blot et felt til udfyldelse, og det felt kan du styre om skal stå som tomt, dags dato (dvs datoen du laver ordren) eller en fast dato i debitorkartotek under "debitoropsætning" over den blå bjælke.

 

Hvis forslaget som sagt er, at den automatisk skal opdatere datoen løbende så synes jeg vi skal se og høre om andre også oplever det som et problem, at de selv skal udfylde den dato. Så kunne det jo være det var noget der kom med på listen over mulige lagerændringer smiley.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)