Informizely customer feedback surveys

LeverandørBestilling / Modtagelse

0
Når jeg overfører en leverandør bestilling til en leverandør faktura - og bogfører -  så forbilver bestilling og modtagelse i systemet, så længe alle varer ikke er modtaget.

 

Det vil sige, når jeg har bestilt 100 forskellige varer - jeg får leveret de 99, som jeg overfører til leverandørfakturaen og bogfører - så står alle 100 varer stadig i bestilling - og under modtagelsen. Under modtagelsen, skal jeg så ind og finde den enkelte hvor der står 0 leveret.

Når man har mange bestillinger og modtagelser i løbet af en uge, vil det være en stor hjælp at overskueliggøre hvor meget der rent faktisk er kommet hjem. Altså at systemet fjerne alle de bestillinger og modtagelser i den ordre, som er bogført som leverandørfaktura. Alternativt tilføjer en knap - så man selv kan styrer om man vil se det hele, eller kun det der ikke er kommet hjem.
i Forslag » Andet af (670 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Danishtools

 

Og tak for dit indlæg.

 

Det er rigtigt at bestillingen stadig står nævnt i systemet (dog med status Delvis) hvis man kun får modtaget og leverandørfaktureret den delvist.

 

Hvis du har sendt bestillingen (eller registreret den som sendt) vil den også være nævnt under Modtagelser (Her har modtagelsen også status Delvis). Modtagelsen står med samme nummer som bestillingen.

 

Som du skriver, er det under modtagelsen du således kan se, hvilke af de bestilte varer der endnu ikke er modtaget.

 

Når du skriver du har eksempelvis ”bestilt 100 forskellige varer og leverandørfaktureret de 99, så står der stadig 100 i bestilling.”  Ja, bestillingen er stadig nævnt, men med status delvis.  Men vi ændrer ikke i bestillingen der præsenteres under bestillinger. Den forbliver som den så ud, da den blev sendt.

 

Det er sandt som du skriver, at det er under Modtagelser, at man skal skabe sig overblikket.

 

Her fastholder vi, at Bestilling og tilsvarende Modtagelse skal fremstå på ens vilkår. Altså at alle bestillingens varelinjer, også nævnes under Modtagelser, (selvfølgelig med oplysning om antal modtaget).

 

Dit ønske om en ”filtreringsknap” under Modtagelser der kan udelukke de modtagne varer, er naturligt nok. Vi har fuld forståelse for, at et bogholderi med mange bestillinger, med mange varer, giver mere at holde styr på.

 

Så i e-conomic har vi til gengæld funktionen (som det er generelt mange steder i programmet) at man kan få vist modtagelsen i excel, og herfra kan man arbejde med de filtreringer, sorteringer man måtte ønske.


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Forslag af (18.9k points)