forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Import af budget

+2
Jeg har på flere kunder brug for budgetmodulet, men synes at det mangler nogle funktioner.

 

Den STØRSTE mangel er at man ikke kan overskrive tidligere indlæste budgettal, men skal slette/redigere konto for konto. Hvis man arbejder på en stor kunde og der er rettelser til budgettet, er det MEGET tungt at skulle rette konto for konto, istedet for at importere.

LØSNING ved import kunne man angive om budgettet skal overskrive eller lægge sig ved siden af.
spurgt 4 Jul, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af anonymt
opdateret 4 Jul, 2013 af anonymt

2 Svar

Hej AKH


Tak for dit indlæg! smiley

 

Ja - jeg kan sagtens se de gode argumenter i det du skriver, det ville helt sikkert give mening, at den var lidt mere fleksibel der, så man ikke bliver fanget blot fordi, der allerede er lagt et budget ind.

 

Når det så er sagt, så er budgetteringen noget af det, som ikke er det mest brugte i programmet, og derfor måske også vil have svært ved, at få afsat de resurser, der skal til for at lave ændringer her. Evt. kan vi henvise til de app-partnere vi har, som kan løse det samme og meget mere, når det kommer til budget.

 

Jeg lader forslaget stå lidt, så andre kan give deres mening med, det kunne jo være jeg var gal på den, og der faktisk er rigtig mange som tumler med det her problem smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 9 Jul, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
Hej AKH,

Prøv at tjekke gratis APP'en Business Monitor - Budget. I kombination med Business Monitor - Dashboard kan budgettet laves med udgangspunkt i aktuelle tal fra forrige år. Uden Business Monitor - Dashboard vil man, inden for de næste 14 dage, kunne kopierer et tidligere budget til nyt budget.

Se mere på www.businessmonitor.dk eller kontakt mig hvis du har spørgsmål.

m.v.h.

Lars Millgaard

tlf. 31634163
besvaret 24 Jul, 2013 Forslag af BusinessMonitor (260 points)
Hej,

Så er det muligt at kopiere tidligere års budget til budget i Business Monitor.

M.v.h.

Lars Millgaard
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”