Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Import af budget

+2
Jeg har på flere kunder brug for budgetmodulet, men synes at det mangler nogle funktioner.

 

Den STØRSTE mangel er at man ikke kan overskrive tidligere indlæste budgettal, men skal slette/redigere konto for konto. Hvis man arbejder på en stor kunde og der er rettelser til budgettet, er det MEGET tungt at skulle rette konto for konto, istedet for at importere.

LØSNING ved import kunne man angive om budgettet skal overskrive eller lægge sig ved siden af.
i Forslag » Andet af
opdateret af anonymt

2 Svar

Hej AKH


Tak for dit indlæg! smiley

 

Ja - jeg kan sagtens se de gode argumenter i det du skriver, det ville helt sikkert give mening, at den var lidt mere fleksibel der, så man ikke bliver fanget blot fordi, der allerede er lagt et budget ind.

 

Når det så er sagt, så er budgetteringen noget af det, som ikke er det mest brugte i programmet, og derfor måske også vil have svært ved, at få afsat de resurser, der skal til for at lave ændringer her. Evt. kan vi henvise til de app-partnere vi har, som kan løse det samme og meget mere, når det kommer til budget.

 

Jeg lader forslaget stå lidt, så andre kan give deres mening med, det kunne jo være jeg var gal på den, og der faktisk er rigtig mange som tumler med det her problem smiley.


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)
Hej AKH,

Prøv at tjekke gratis APP'en Business Monitor - Budget. I kombination med Business Monitor - Dashboard kan budgettet laves med udgangspunkt i aktuelle tal fra forrige år. Uden Business Monitor - Dashboard vil man, inden for de næste 14 dage, kunne kopierer et tidligere budget til nyt budget.

Se mere på www.businessmonitor.dk eller kontakt mig hvis du har spørgsmål.

m.v.h.

Lars Millgaard

tlf. 31634163
Forslag af (260 points)
Hej,

Så er det muligt at kopiere tidligere års budget til budget i Business Monitor.

M.v.h.

Lars Millgaard