Avance kolonne i tilbud

0
Det ville være konge hvis man kunne se avancen pr. varelinje som en kolonne under tilbud (som en kolonne i den blå bjælke). Jeg har ikke lagerstyring og skal lave status på anden måde, og det gør jeg ved at lægge mine varer ind i et tilbud. Jeg får opdateret mit varekartotek af min leverandør, derfor vil der være prisændringer fra år til år og hvis jeg ikke kan se avancen skal jeg ind på alle mine varelinjer med blyanten for at se om prisen har ændret sig. Jeg retter alle salgspriser i tilbuddet til kostpriser, så det giver en avance på 0%, så jeg kan gøre mit lager op i kostpriser. Det er her hvor funktionen ville være en rigtig stor hjælp, så jeg hurtigt kunne se hvilke varer der havde være prisændringer på.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Charlotte.

Tak for dit indlæg.

Jeg er ikke helt sikker på hvor stort et ønske dette er for vores bruger - derfor vil jeg lade dette forslag stå så andre kan se det, og stemme på det :)

Stemme funktionen gør at vi kan se hvor stor interesse der er for et ønsket/forslag herinde, og dermed kan vi prioritere de forslag der er størst efterspørgelse efter.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

Forslag af (13.4k points)
opdateret af

Hej Charlotte

Jeg vil give dig et update på dette da det nu har ligget i lang tid og der ikke er sket noget omkring dette.

Dit forslag har været til overvejelse og som Christina har skrevet har vi været inde og kigge på efterspørgelsen efter lige præcis dette.

Da der ikke har været den ønskede efterspørgsel efter dette, så vil det ikke blive implementeret.

Jeg vil endnu engang sige tak for dit forslag smiley


Med venlig hilsen

Camilla Jesswein

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (29.9k points)