Informizely customer feedback surveys

Copy / Paste ved indskannede bilag

+1
Jeg er netop begyndt på indskanningsmodulet og er glad for det.

Næsten helt perfekt kunne det blive, hvis man under bogføringen af en kreditorfaktura i kassekladden kunne copy eksempelvis betalingsid i det indskannede bilag og paste det ind på posteringen.

Så slipper man for at taste de 15-16 cifre med heraf følgende fejlmuligheder.
i Forslag » Andet af (310 points)
opdateret af

3 Svar

Hej

Tak for dit indlæg :)

 

Jeg er helt enig i at dette kunne være super fedt. Men fordi det er et billede man indlæser kan systemet ikke kopire derfra. Så det et simpelthen fordi det er et billede at dette ikke kan lade sig gøre.

Jeg tror at fremtiden byder på features alla dette. Men det er simpelthen ikke noget der vil komme lige for nærværende. Desværre.

 

God dag.

MVH

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)
Hej Peter

Det er fordi , at jeg synes, at det er fjollet at mange ved eksempelvis 50 betalinger bruger 50 forløbene bilagsnumre.

Jeg har prøvet i kassekladden, som jeg importerer til, at sætte næste bilagsnr lig max. bilagsnr (inden jeg overfører), men det hjælper lige fedt :-)

Mange hilsner

Karsten
Forslag af (310 points)
Glem lige min kommentar om bilagsnumre - det tilhører et andet indlæg :-)

 

Angående dit svar, så har jeg fuld forståelse for billedproblematikken, men jeg har oplevet, at jeg direkte fra Adobe Reader har kunnet kopiere enkelte områder ind på clipboardet, så det må på en eller anden måde være teknisk muligt allerede idag.

 

Mange hilsner

Karsten
Forslag af (310 points)
Hej igen Karsten :-)

 

Jeg er helt enig i at man kan gøre dette for nogle PDF'er, men fordi vores system laver PDF'en om til et billede kan man ikke kopire derfra, det er simpelthen derfor. Systemet er lavet sådan at det både kan tage billeder og PDF'er og derfor er det ikke en PDF du ligger på posteringen.

Håber dette giver mening :)

 

God dag