Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning og datering

0
Hej.

Jeg er meget glad for at konstatere at når man har sagt OK til udligning af valgte poster, at de så forsvinder fra åbne poster - skønt, og tak for det.

Der er i systemet forskel på dateringen, nogle steder springes der automatisk til måned efter man har udfyldt datoen, og andre steder ikke. Det er ønske herfra, om at det måtte være ens, da det bare ligger i fingrene.

Jeg ved godt at ovennævnte er 2 emner, håber det er i orden alligevel.

 

Hilsen

Poul Erik
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Poul tak for dit indlæg

Jeg er glad for du har lagt mærke til det første er blevet rettet :-)

 

Kan du prøve at komme med nogle eksempler på hvor det ikke er ens. Mere for at vi kan komme med præcise data til vores teknikere :) Jeg vil mene at dette ikke er et forslag men en fejl der skal rettes. Det skal være ens de steder hvor man skriver dato intervaller.

Jeg afventer dit svar omkring om hvor det er systemet der er forskellighed :-)

 

Hvis dette indleder til spørgsmål må du endelig skrive igen

God dag

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)