Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flueben ved uændret rabatsats

0
Jeg kunne godt tænke mig at der var et sted hvor man kunne sætte et flueben, således at når man kopierer et tilbud til en anden kunde, så bliver rabatsatsen ikke automatisk rettet til efter den nye kundes rabatsatser. 
 
Det bruger vi meget når vi laver det samme tilbud til flere kunder, de skal alle have den samme pris, selvom de ellers er oprettet med forskellige rabatsatser.
 
Det tager lang tid at rette rabatsatsen på alle linier igennem tilbuddet.
 
Men man skal selv kunne vælge til og fra ved hjælp af et flueben.
 
Håber på et positivt svar! :-)
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Ann

 

Tusind tak for dit indlæg! smiley

 

Dit forslag giver helt sikkert rigtig god mening i jeres situation - det kan jeg godt se. Jeg kan sagtens sætte mig ind i den situation, hvor det vil give mening. Men efter at have drøftet det med et par kollegaer er vi kommet frem til, at det ikke vil være noget, der umiddelbart vil blive prioriteret til udvikling. I sammenhæng med at vi ikke tror at nok vil få glæde af funktionen i forhold til de resurser, der ville skulle bruges til udvikling.

 

Når det så er sagt, så lader vi forslaget ligge her i en periode, så andre har mulighed for at modsige os, og sige, at det også er noget de har brug for. Er der nok der gør det, er det selvfølgelig noget vi tager til efterretning. Det ville da ikke være første gang i verdenshistorien vi kunne tage fejl smiley.

 

Håber det giver dig lidt afklaring om ikke andet smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (10.3k points)