forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Lille abonnement

0
Hej

Jeg kunne godt tænke mig muligheden for et abonnement, hvor man betaler for antal posteringer. Til den lille virksomhed (f.eks. holdingselskab eller ejendomsselskab), som har få posteringer og kun laver regnskab een gang om året.

F.eks. 2 kr./postering evt. med en klippekortsordning, således man betaler forud. Der kunne være et lille oprettelsesgebyr på f.eks. 50 kr.

 

Mvh Anja
spurgt 24 Jun, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af ABN (480 points)
status opdateret 21 Nov, 2013 af Peter Friis

2 Svar

Hej Anja

Vi evaluerer løbende på vores prisstruktur og overvejelser ala dem du foreslår her er også på bordet i den forbindelse - om der sker noget på den front er en strategisk beslutning på bestyrelsesniveau og ikke noget jeg på nogen måde kan forholde mig konkrert til.

Så jeg afviser dit forslag - ikke fordi jeg ikke anerkender det - men simpelthen fordi det vedrører en del af forretningen som har et andet beslutningsorgan end vores udvikling af programmet.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 25 Jun, 2013 Forslag af Lasse Bager (34,940 points)
Hvor langt er i kommet i processen med miniabonnement?
Hej

 

Vil høre om i er kommet nærmere en mulighed for dette. Tiden nærmer sig igen til udarbejdelse af små regnskaber. Det kunne evt. være en mulighed kun for administratorer.

 

Mvh Anja
besvaret 14 Nov, 2013 Forslag af ABN (480 points)
Hej Anja

Lige for nærværende er vi ikke kommet tættere på - men jeg skal anmode dig om at kontakte vores A-team som vil være i stand til at fortælle dig mere om de muligheder de kan tilbyde dig som administrator.
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”