forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Udskrive faktura

+2
Jeg bruger som oftes at udskrive vores fakturaer til vores kunder og kunne derfor god tænke mig at man kunne indstille e-conomic til at huske at fakturaen skal udskrives i stedet for at den altid står som send til kunde som default.

Er det en mulighed i har overvejet??

 

Mvh

Helle
spurgt 12 Jun, 2013 i Forslag » Andet af hawkie (270 points)
status opdateret 13 Jun, 2013 af christinaheckmann

1 Svar

Hej Helle.

Tak for dit indlæg.

Nu ved jeg ikke om det er en udskriv knap du tænker på der skal være, men hvis du sætter hak i den der hedder "Vis faktura" så husker den det, også kommer den frem som en PDF fil, som du har mulighed for at udskrive.

Jeg har ikke hørt om dette forslag før, at den skal huske det, så derfor er det bedste jeg kan klare, at bruge vis funktionen.

Med venlig hilsen

Christina Heckmann

besvaret 13 Jun, 2013 Forslag af christinaheckmann (13,440 points)
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”