Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




hjælpe vinduer

0
Når jeg går ind for at oprette en faktura , kommer der et vindue op hvor der står hvordan man gør , som man så skal lukke for at komme videre. Hvordan fjerner man dette vindue ? Jeg tror efterhånden at jeg har styr på det og syntes at det er træls at man skal bruge et extra klik for at komme videre.
i Spørgsmål » Andet af (210 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Thomas

 

Tak for dit indlæg!

 

Hmm - det hjælpevindue der kommer frem, er det der hvor du kan se links til lidt nyheder og der er de her diagrammer ovre til højre? Den oversigt kan man trykke "skjul oversigt" på oppe til højre, og derefter logge ud og ind igen, så skulle den meget gerne starte dig i debitorkartoteket næste gang du trykker på fakturafanen.

 

Jeg håber det var det du mente - er jeg helt på månen i min forståelse af dit spørgmål eller forslaget ikke virker, så må du endelig tage fat i vores support med det samme, så vi kan hjælpe dig. smiley

 

Rigtig god dag! smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)

I det vindue der popper op når jeg trykker på opret faktura står der :

Gå til debitorkartoteket, og opret en ny faktura
I debitorkartoteket kan du oprette en ny faktura ved at klikke på ikonet ”Opret tilbud/ordre/faktura” til højre på linjen for den debitor, du vil fakturere. Hvis debitoren ikke findes på listen, kan du klikke på ”Opret og fakturér” øverst i debitorkartoteket.
Den har jeg ikke behov for at læse mere....