Informizely customer feedback surveys

Label til adresser

+1
Jeg kiggede for et stykke tid siden på den mulighed at købe en labelprinter og en APP fra E-conomics samarbejdspartner NGG, men det falder mig noget dyrt at skulle bruge den løsning.

 

I dag taster jeg manuelt alle navne og adresser på kunder der skal have leveret pakker, med mindre jeg vælger at betale Post Danmark for det og lave en label via deres system, hvilket meget sjældent kan betale sig.

Kan jeg gøre noget på en måde så jeg kan få oplysningerne nemt og hurtigt på kunden og leveringsadressen direkte over på min label? Og I så fald ville enhver hjælp jo være kærkomment.
lukket
i Spørgsmål » Andet af (210 points)

2 Svar

 
Bedste svar
Hej Karno

Ved ikke om du har fået løst din problem med label print, men hvis ikke så har vu løsningen.

Vi har udviklet en label printerløsning til e-conomic. som dels gør det muligt på ad hoc basis at udprinte adressse og varelabels fra e-conomic, samt automatisk at udprinte adresse og/eller varelabels når der laves en faktura.

Eventuelt interesserede kan kontakte mig på naj@ekontoret.dk eller 22220011.

Mvh

Niels
Spørgsmål af (1.7k points)
valgt som bedste svar af

Hejsa

 

Tak for dit indlæg :-)

 

Du er i den rigtige retning, nemlig ved at kontakte nogle af vores sarmarbejdspartnere. Jeg ved nogle at vores kasseapaerat udbydere har præcis den funktion. Men som du siger kan det godt blive dyrt hvis man kun skal have en enkel og lille funktion. Jeg vil dog anbefal du prøver at fange dem.

Et alternativ kunne være at du kan eksporterer din debitorer ud i excel. og herfra bruger kopire det fra excel til en label printer eller word.

 

Håber dette kan hjælpe dig videre. Ellers skriv endelig igen

God dag.

mvh


 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)