forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Umotiveret log ud ved arbejde med Ubehandlede bilag - Internet Explorer 10

0
Kære support.

I en periode på 2-3 måneder har jeg oplevet at blive kastet af (logged ud) af e-conomic når der arbejdes med dialogen "Ubehandlede", hvorefter den enten lukkes manuelt eller ved at trykke på Udføre knappen (f.eks. med valgt slet eller tilknyt bilag), hvorefter dialogen: "Ubehandlede" åbnes umiddelbart igen for at arbejde videre med bilag. Systemet logger hermed helt umotiveret ud!

Problemet gør sig gældende ved anvendelse af Internet Explorer, version 10.0.5.

Problemet gør sig ikke gældende i Firefox 20.0.1.

Problemet har været periodisk dvs. kommet og gået i perioden.

Browserne eksekverer på Windows 7, 64 bit Professionel. Engelsk udgave.

Er der løsning på problemet?

Tilføjelse 2013-06-03
Nu er problemet væk, mandag kl. 10:00 - 11:15. Jeg tvivler, at der er gjort noget for at afhjælpe problemet. Fornemmelsen siger mig, at problemet opstår hovedsagelige når jeg anvender e-conomic i weekenderne!
 
Hilsen
Reynir
spurgt 2 Jun, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Reynir (620 points)
gen-kategoriseret 25 Jun, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Reynir

 

Tak for dit indlæg

Det lyder irriterende og nærmest umuligt at arbejde med. Jeg må indrømme vi ikke har fået andre henvendelser på dette problem. Du skriver også det kører ok nu. Når du oplever problemet næste gang må du meget gerne fange os på telefon eller lign. så vi evt kan komme med ind og prøve din aftale når det sker. (det er selvfølgelig kun muligt i tidsrummet 10-14.30. ellers send os gerne en mail.

 

En anden mulighed kunne være at der var nogle cookies eller midlertidige intetfiler der gjorde du røg af. Det virker måske lidt sådan hvis det pludseligt virker senere.

 

God dag

Mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 3 Jun, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”