Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Knyt faktra til rykker?

0
Når jeg sender en rykker til min kunde, skal jeg vedhæfte den originale faktura. Det er et krav fra vores advokat at det er gjort på den måde.

Som det er nu, kan jeg lave en rykker til min kunde, og emaile den til ham/hende, men jeg kan ikke knytte den originale faktura til mailen også. Det gør at jeg lige nu må gemme både rykker og faktura på mit skrivebord, og derefter sende det fra min outlook.

Virkelig dårligt flow.

Det kunne være super, at når jeg trykker "bogfør og send" i rykkerflowet....at den originale faktura også blev vedhæftet til mailen.

Please. kan det lade sig gøre, det andet er virkelig besværligt.

Natasha
i Spørgsmål » Andet af (240 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Natasha,

Tak for dit forslag.

Ud fra det du skriver, tænker jeg det er noget vi allerede kan :) Det giver nemlig mening, og du er ikke den eneste der har ønsket det. Det er tidligere kommet fra et andet forslag.

Se her hvordan du får fakturaer med når du sender rykkere.

mvh

Steffen Ekelund


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)