Import at posteringer fra Jyske Bank

0
Jeg vil gerne importerer indbetalinger fra Jyske Bank til E-conomic. Det er vigtigt for mig at få det fakturanummer med i forhold til udligning på kunden. Jeg har nu prøvet flere forskellige formater/udgaver, men har ikke kunne finde et der har alle de oplysninger med jeg har brug for. Nogen der ved hvilket format der har alle nødvendige info med inkl fakturanummer?

Pft

Jeanette
i Spørgsmål » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej Jeanette

 

Tak for dit indlæg :)

jeg må indrømme jeg ikke kender til hvordan filerne i de forskellige banker bliver generet.

Det er derfor rigtig svært for mig at sige hvad du skal gøre i jyskebank.

Jeg vil anbefale du hører Jyskebank omkring hvad der er af muligheder for at få en fil ud med de behov du har. Håber det giver mening.

 

Ellers så skrive endelig her igen :)

 

God dag,

mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)
Hej Peter

Jeg har skam talt med Jyske Bank og deres råd var, at jeg måtte prøve mig frem med de formater de har. Derfor tænkte jeg at hvis andre allerede havde fundet en løsning, så ville jeg kunne spare noget tid.

Med de formater jeg har testet indtil nu, vil det tage mig længere tid at importere posteringerne end at taste dem manuelt. Så er det  jo ligefyldigt :(

Mvh

Jeanette
Det lyder godt nok irriterende. Det er selvfølgelig ærgerligt. Jeg kan ikke gøre så meget herfra desværre. Men vi lader indlægget stående åben hvis der er andre der har en løsning eller lign :)

 

Håber der er nogle der kan hjælpe Jeanette

 

God dag :)
Hej Heidi.

 Har du fundet en løsning på dette? Måske kan i.b hjælpe, se evt. http://www.e-conomic.dk/apps/i-b her hos e-conomic eller på vores hjemmeside www.datakons.dk/ib.

Mvh Jørgen
Hej har du prøvet at exportere dine data fra Jyske Bank til et Excel eller open office og herfra gemme som en Kommasepareret fil (.csv) herefter kan du importere denne .csv fil i e-conomics

 

Håber det lykkedes

 

Gid dag

Kousgaard
Spørgsmål af (140 points)
Hej

 

Jeg blev lynhurtigt guidet igennem opsætningen af Jyske Banks betalingskonsulent, Henrik Hansen, Tlf.: 89 89 11 18. Det fungerede med det samme, og han ved præcis, hvad han taler om. Kan varmt anbefales.

mvh

Anton