Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Faktureringsdato

0
Hej !

Er det muligt et sted i opsætningen at angive, at fakturadato altid skal være dags dato? Vi har mange fakturaer liggende under igangværende, og det sker lidt for ofte, på trods af den lille advarsel, at vi ikke få ændret datoen på fakturaen inden den sendes afsted til kunden.

Det er muligt at vælge dags dato når man opretter fakturaen, men jeg kan ikke se at man kan ved selve faktureringen?

Mette
i Spørgsmål » Andet af (500 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Mette

Tak for dit indlæg

 

Du kan hvis du står i igangværende faktura og sætter et flueben i den du gerne vil bogfører. Når du gør det kommer der en boks som du kender til når du normalt bogfører.  I denne boks er der dog mulighed for at vælge datoen.

Håber det giver mening og kan hjælpe dig videre :)

 

God dag.

mvh

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)
Hej Peter,

Det hjæper mig egentlig ikke rigtigt, da vi som regel er inde på selve fakturaen og bogfører dem derfra. Jeg var bare ude efter, at ligesom man i debitoropsætningen kan vælge at nye fakturaer skal laves med dags dato, at man som standard også kunne vælge at fakturaer ved fakturering skulle ændres til dags dato med muligheden for at rette det.

Hvis man glemmer at rette fakturadatoen, men husker at stoppe faktureringen inden man trykker ok, så skal pop uppen lukkes ned og man skal ind og ændre fakturadatoen for så igen at trykke bogfør. Arbejdsgangen er lidt øv hvis man har mange fakturaer liggende hvor datoen skal ændres.

Mette
Hej Igen Mette

 

Udnskyld det sene svar.

Jeg er ved der kommer en advarsel omkring at den ikke har dags dato. igen det hjælper dig ikke, men det ligger ikke lige til højre benet at ligge flere indstillinger for når du afslutter en faktura desværre.

Den eneste mulighed der er lige nu er være opmærksom på advarselen.

 

God dag.