forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

EAN email

0
Vi har et ønske fra vores offentlige kunder om automatisk at kunne vedhæfte fakturaen som pdf til en email adresse når vi sender via EAN. Er det noget I vil kigge på?
spurgt 14 Maj, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Mette Brandt (480 points)
status opdateret 30 Jul, 2013 af Peter Friis

1 Svar

Hej Mette

Tak for dit indlæg :-)

 

Jeg skal lige forstå dit spørgsmål korrekt. Vil din offentlige kunde både have en EAN faktura og en almindelig faktura med PDF ?

Hvis det er forkert forstået må du endelig skrive igen.

mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Maj, 2013 Forslag af Peter Friis (24,160 points)
Hej Peter,

ja, jeg vil gerne have at min offentlige kunde skal modtage en EAN faktura samt en email med fakturaen pr pdf. Vi har 8 kunder der har efterspurgt det indtil videre.

Mette
Hej igen Mette

Undskyld det sene svar.  Det er som du selv siger desværre ikke muligt. Du kan dog forholdvis hurtigt gensende din faktura fra akrivet. Det er desværre den eneste løsing jeg kan give dig lige nu.  Det er første gang jeg hører behovet, der desværre heller ingen andre der har tilsluttet sig forslaget.

 

Håber det giver mening

God dag :)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”