forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Linie skift ved Faktura udarb.... muligheden er fjernet af E-conomic

+1

Hej

Som jeg har for talt Dejvid... synes jeg det er SUPER ærgeligt at man ikke kan lave en linie skift mere, når man udformer fakturaerne til kunderne.

Hvis man skal skrive/beskrive meget i en faktura - bliver det meget gnidret, nu når man ikke kan lave nogle afsnit i en faktura mere.

Hvorfor er har I besluttet at vi brugere ikke skal kunne lave et linie-skift mere ?

Jeg forstår ikke...  at I har fra-valgt - vores før frie valg til udformningen af en faktura.

Lad mig vide hvorfor, dette valg er taget ?

Mvh - Betina

spurgt 13 Maj, 2013 i Forslag » e-conomic generelt af Betinamani (240 points)

1 Svar

Hej Betina

 

Tak for dit indlæg!

 

Uh - jeg forstår udemærket din frustration, det må være irriterende når noget funktionalitet man synes virker pludselig forsvinder uden nogen tydelig god grund. Linjeskift på fakturaen er et af de steder, hvor man kan sige systemet er blevet en lille smule mindre brugervenligt efter den opdatering, der er lavet. Men selvom det måske lyder hult, så har det løst utrolig mange småproblemer sådan rent teknisk helt andre steder i programmet smiley.

 

Når det så er sagt - så er det min påstand, at du kan få præcis samme effekt på en anden måde, som er nææææsten lige så let :-). Jeg gætter på, at det du har brugt er at sætte linjeskift efter varebeskrivelsen på varen og dermed rykke starten på den næste vare længere ned? Det sletter den ganske som du siger nu, fordi der ikke er noget tegn efter de linjeskift man laver - dermed tænker systemet, at det er en fejl de er der.

 

Så langt så godt - det du kan gøre er nemlig: efter at du har oprettet den første var, og du ønsker at der skal være plads ned til den næste, så kan du blot trykke "OK" til når systemet foreslår at oprette en varelinje mere - altså UDEN at udfylde nogen informationer overhoved. Det skaber en helt tom varelinje, som i virkeligheden agererer som en form for linjeskift. Man kan evt. også lave 2 af den slags "blanke linjer", hvis man vil have endnu mere plads imellem varerne.

 

Jeg ved ikke om du allerede er blevet foreslået de mulighed, men det er i hvert den jeg kan anbefale dig lige nu smiley.

 

Håber det hjælper dig videre smiley.


Med venlig hilsen

Peter Luthman

Online regnskabsprogram
 

besvaret 15 Maj, 2013 Forslag af PeterLuthman (10,290 points)
overvejes× 114
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”