Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Liste for varer der genbestilles

0
Dan en liste som du enten kan sætte til bestilling, eller du kan bestille udfra, hvis dette kunne gøres ud fra din minimums beholdning ville der være mange gode timer at spare. Lif
i Forslag » Andet af (140 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Vi er ved at lægge grundlaget for en genbestillingsliste med udgangspunkt i en ordret mængde, hvor man så kan supplere med en bestilling til lager.

Denne liste vil kunne udvides med en genbestillingsfunktion, hvor man så på hver enkelt varer angiver et genbestillingspunkt (forskellige fra minimumslager).

Efterfølgende dannes bestillingslisten som så enten kan bruges som den er til bestilling eller man kan indlæse den i vores LeverandørBestillings app.

Hvis det er noget som er interessant kontakt os enten per telefon 7025 7600 eller mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
opdateret af
Hej Lif

Det er en meget omfattende liste du ønsker lavet og der er så mange forskellige faktorer at tage højde for at vi ikke kan indarbejde dette på en måde således at vi kan være tilfredse med det i det nuværende setup. Så jeg takker mange gange for dit forslag - men i denne omgang bliver det et nej - desværre.

Løb evt. med Per og hans firma - de har stor erfaring i at udvikle kundespecifikke løsninger til e-conomic - så i kan sikkert også finde noget som passer til jer.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)

Hej,

Det er efterhånden et gammelt forslag. Jeg vil dog alligevel gøre dit opmærksom på, at det er muligt at trække en genbestillingrapport, hvor du kun får vist varer, som er under minimumslager. Jeg håber det kan hjælpe dig at bestille ud fra den. 

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)