EAN - kontaktpersoner

0
Vi har haft nogle - for os uforståelige - problemer med at EAN fakturaer endte med fejl "Ikke modtaget". Det viste sig at vi ud over kontaktpersonens navn i nogle tilfælde havde anført kontaktpersonens emailadresse. Selve fakturaen sendes fint nok over EAN systemet, men når man anfører en emailadresse går fakturaen fejl. Det må da være en bug!

Foreslår at feltet fjernes.
i Spørgsmål » Andet af (1.8k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Mogens

Tak for dit indlæg :)

 

Jeg har aldrig hørt om denne fejl før. Jeg ved at andre kunder gør som dig og ikke får fejl. Jeg vil påstå det ikke er den mail som er på din kontaktperson som gør at dette fejler. Du må meget gerne prøve at sende den fejl besked du får. Så jeg kan se hvad det evt kan være.

Jeg forestiller mig at der kan være en server fejl, der er tit fejl hos modtager eller lign.

Men igen send mig gerne den fejl du får så kigger jeg gerne hvad fejlen evt kan være.

 

God dag :)

Mvh

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (24.2k points)

Hej Peter,

Den køber jeg ikke helt. Nu drejede det sig om 5 forskellige debitorer, hvor det i givet fald så skulle være alle 5 mailadresser som var forkerte. Har ikke undersøgt om de fortsat er valide, men det skulle undre mig en del om det ikke er  tilfældet.

Uanset om det var tilfældet så synes jeg det er en uønsket funktionalitet at en ikke-valid emailadresse resulterer i at hele EAN-fakturaen blokeres.

Der er ingen detaljeret information at hente fra. Selv om man graver helt til bunds i "udgående post" kommer man ikke dybere end denne fejlbesked "Fejl: Ikke modtaget"

Hej igen mogens,

Jeg skrev som jeg gjode fordi jeg aldrig har hørt det du skriver, og jeg hjulpet rigtig mange med EAN det har fejlet. Det kan være det er en helt anden fejl. Får du denne fejlmeddelse, med det samme når du sender den afsted ?

Kan du sende os en mail til vores info@e-conomic.dk omkring dette. så vil jeg rigtig gerne svare der. Fordi jeg gerne vil have dig ind på vores mail er for at du kan tilføje mig som adminsitrator på din aftale og se hvordan de her er sendt og hvem de er sendt til.

Du må meget gerne skrive til info@e-conomic.dk ATT Peter Friis

Så tager jeg mig af denne mail så snart du sender og jeg ser den.

 

God dag :)

Mvh