Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Overfør og tilknydt fra bestillinger / lager

+1
Det er jo helt umuligt at man ikke efter at have sendt en bestilling kan ændre sine priser i bestillingen, det vil så sige det kan man godt, men de kommer ikke med når man overfører til leverandør faktura?

Vi har special varer som hele tiden kræver at varen ændre pris, efter den månedlige regning fra leverandøren skal vi så bruge 4-5 timer for at rette priser til igen, selvom vi har ændret priserne på bestillingen?

Vi forstår ikke helt at man kan ophæve sendt status i en ordre og ændre antal eller priser, hvis kunden har sagt eller skrevet forkert, når ikke man kan i bestillinger, dette bør ændres, eller laves om.
i Forslag » Andet af (130 points)
lukket af

2 Svar

Hej Silleborg

Det er en helt forståelig problemstilling - og bryder lidt med den logik som er andre steder i systemet - jeg vil tage det med videre til vores prioriteringssession - men jeg kan ikke love dig noget.

Er der evt. andre med samme ønske - så stem meget gerne på forslaget.

Med venlig hilsen Lasse Bager Online regnskabsprogram   e-conomic support -  Din vej til vores support e-copedia - Opslagsværk om e-conomic e-conomic blog - Hold dig opdateret
Forslag af 🔒 (34.9k points)

Hej Silleborg

Jeg melder mig lige på banen i indlægget her, i forbindelse med lidt oprydning og afklaring her i forum faldt jeg lige over dette indlæg smiley

Vi har faktisk taget et forslag der bliver en "Ophæv sendt bestilling" funktion til overvejelse, i følgende indlæg: 
http://forum.e-conomic.dk/13489

Kan jeg bede dig om at følge med i status på ovenstående indlæg? Dette har de nødvendige referencer til at få en opdatering når vi har konkrete nyheder vedrørende forslaget. 

På forhånd tak og med ønsket om en god dag derude :)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)