forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvordan erstattet jeg tilknyttet indscannet bilag på en igangværende leverandørfaktura?

0

Mit spørgsmål er ret enkelt, men alligevel har jeg ikke kunnet finde nogen løsning på mit problem.

I lagermodulet ligger der nu en leverandørfaktura, som jeg har færdigopdateret. Derfor vil jeg heltst ikke skulle starte forfra på den. Men mit problem er, at det bilag, jeg har tilknyttet, er en kopi af leverandørens proforma-faktura, men da jeg nu har modtaget den endelige faktura, vil jeg selvfølgelig gerne erstatte det oprindeligt tilknyttede bilag med den nye indscannede kopi af leverandørfakturaen.

Jeg kan dog ingen steder finde nogen mulighed for at fjerne det oprindelige bilag, så nu frygter jeg, at jeg kan blive tvunget til at slette den opdaterede igangværende faktura - med mindre, der her skulle være nogen, der kan hjælpe mig ud af min kattepine?

spurgt 15 Apr, 2013 i Spørgsmål » Lager af perbuch (230 points)
status opdateret 18 Apr, 2013 af Lasse Bager

1 Svar

Hej Per

Du klikker blot igen på tilknyt indscannet - det du smider på anden gang erstatter det første bilag og returnerer dette til ubehandlede bilag.

Håber det var svar nok.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

besvaret 18 Apr, 2013 Spørgsmål af Lasse Bager (34,940 points)
Hej Lasse. Det er desværre ikke rigtigt hvad du skriver. Man kan ikke tilknytte et nyt bilag. Kun åbne det allerede tilknyttede. Hele leverandørfakturaen skal slettes og man skal begynde forfra.
Ikke særligt hensigtsmæssigt. Men desværre også bekræftet af jeres chat-support dd.
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”