forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Definere et fast Order Number gennem API

0
Hej

Vi har en webshop hvor vi automatisk genererer et OrderNumber i en serie. Nu skal shoppen så integreres med e-conomics gennem API, og jeg definerer OrderNumber men I har en trang til at lægge det til det tidl. ordre-nummer. Hvordan kommer jeg uden om det?
spurgt 12 Apr, 2013 i Spørgsmål » Teknik og drift af caspar.jespersen (140 points)

1 Svar

Hej Caspar,

 

Det er korrekt, at e-conomic automatisk tildeler ordrenumre ud fra en fortløbende nummerserie - uafhængigt af, om ordren er oprettet via API'et eller ej.

Hvis du har behov for at påføre en ordre-reference dannet i et andet system - fx en webshop - fx mhp. at kunne 'følge' ordren hele vejen igennem flowet, anbefaler vi, at du til formålet anvender feltet "Øvrig. ref." ("OtherRef" i API'et).

 

Mvh.

Christian Estrup

Development Director

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

besvaret 13 Apr, 2013 Spørgsmål af Christian Estrup (19,850 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”