Informizely customer feedback surveys

Procedure for behandling af indlæg i Forslag & Bugs

+3

Hej Forum brugere

Først og fremmest tak for den stadigt voksende aktivitet herinde - det sætter vi meget stor pris på. laugh

Den forøgede aktivitet har også affødt spørgsmålet om hvordan vi håndtere de indkomne forslag. Det vil jeg forsøge at sætte lidt ord på her.

 

INDLEDENDE VURDERING

Først og fremmest sker der en vurdering af om der reelt er tale om forslag eller der mere er tale om et spørgsmål - og derfor vil flere af jer også have oplevet at vi har omkatagoriseret jeres spørgsmål fra Forslag & Bugs til Spørgsmål eller den anden vej. enlightened

 

WORKAROUNDS

Der er også en del brugere som har oplevet at få forslået alternative muligheder til hvordan en problemstilling kan løses med det nuværende setup - disse workarounds er ikke udtryk for at vi ikke tager jeres henvendelse seriøst - men simpelthen et forsøg på at få jer videre med jeres dagligdag - NU OG HER.

 

VURDERING AF FORSLAG

Derefter vil den pågældende medarbejder som håndterer indlægget foretage en indledende vurdering af forslaget - især med fokus på om der er tale on need-to-have eller nice-to-have og med baggrund i det kendskab vi har til i hvilken retning udviklingen af e-conomic går vil nogen opleve at deres forslag afvises som implementers ikke relativt hurtigt. Dette er ikke udtryk for mangel på respekt for forslaget eller forslagsstiller, blot udtryk for at vi ikke ønsker at nogen får forventninger om at et ønske de har enten nu eller senere bliver opfyldt - når vi ved at det ikke gør det. Det kan skyldes flere af ovenstående betragtninger, og rent faktisk også skyldes at vi ved at der er noget på vej som vil kunne løse den beskrevne problemstilling på anden måde.

Alle disse vurderinger foretages i samarbejde med minimum én kollega.

ALLE FORSLAG KAN STEMMES PÅ - selv forslag tagget som implementeres ikke - hvis dette ønske viser sig at være et helt generelt ønske - så genovervejer vi det selvfølgelig.

De forslag som tagges som overvejes er udtryk for at den medarbejder som har det pågældende forslag vurderer at det er helt reelt og kan se fordelen heri. (Der er tale om en kvalificeret vurdering af to eller flere medarbejdere)

 

PRIORITERING AF FORSLAG

Herefter afholder vi løbende en vurdering af de spørgsmål på listen over overvejes og vil skære den betragteligt ned i et fælles forum inden vi har de essentielle og væsentlige forslag som vi endeligt prioriterer ud fra kriterier lig tidligere - såsom need-to-have? nice-to-have? mængden af brugere der kan drage fordel heraf? og så fremdeles.

 

OVERDRAGELSE TIL UDVIKLERNE

Den endelige og prioriterede liste overdrages herefter til udviklingsafdelingen som efterfølgende foretager en yderligere prioritering med udgangspunkt i vores - baseret på de ressourcer som en udvikling og implementering heraf kræver - og med deres udvidede kendskab til kommende ting ved de også om noget evt. kan indarbejdes i ting som allerede er på tegnebrættet.

 

DEM SOM  IKKE NÅEDE LISTEN

De forslag som ikke kommer på listen - de får lov at ligge i 3-4 måneder så de øvrige brugere har mulighed for at stemme, samt kommentere på forslaget og derved give os et fingerpeg om hvorvidt det er noget vi skal arbejde videre med.

Såfremt aktiviteten, i den ovenstående periode, på et tagget indlæg ikke kan forsvare at bibeholde det på listen over overvejede forslag - vil det efterfølgende blive tagget som implementeres ikke.

 

BRUG DIN STEMME - RIGTIGT

HUSK AT BRUGE JERES STEMMERET - men husk også at vi udvikler til det fælles bedste - så forslag kan være nok så velmente og fornuftige for den enkelte situation - men bringer det merværdi for fællesskabet? Vi leverer et produkt til alle - og derfor er vores prioritering selvfølgelig også baseret herpå. 

 

Jeg håber det uddyber den proces der ligger til grund for de tags vi benytter og de ting i oplever og endnu engang tak for jeres deltagelse i processen af at gøre e-conomic endnu bedre til det vi allerede gør så godt.


Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

i Forslag » Andet af (34.9k points)
status opdateret af

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.