Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hvordan behandles forslag ?

0
Når man opretter et indlæg får det på et tidspunkt en "status"  - "Overvejes" - "Implementeres ikke" mv.

Er det den enkelte e-conomic medarbejder der tildeler status eller er emnerne oppe at vende på et fælles møde ?

René Arpe It-konsulent
i Spørgsmål » Andet af (17.3k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Rene

Tak for dit indlæg :)

 

Enkelte indlæg kan med det samme lukkes da vi allerede ved at et specielt forslag ikke vil kunne komme igennem. Vi vender dog altid indlæg der er tvivl om med den udviklings ansvarlige inden vi sætter tagget "implementeres ikke" eller andet på. det vil altså sige at det ikke kun er en medarbejders beslutning at sætte tagget.

Håber det giver mening.

God weekend

MVH

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)
jo det giver da mening men synes bare nogle indlæg lukkes ret hurtigt med "implementeres ikke"

 

Dermed lukker man også hurtig ned for at andre kan synes det er "en god ide"

- det kan jo ikke rigtig svare sig at synes positivt om det når det ikke implementeres alligevel
Hej René

Det er selvfølgelig lidt ærgeligt at det er sådan signalet tolkes, men implementeres ikke benyttes lige så meget som et udtryk over for forslagsstiller om at det ikke er en del af vores overvejelsesproces og derved ikke stiller dem blår i øjnene og forkerte forventninger.

ALLE FORSLAG er altid i spil - såfremt et forslag vi har afvist "eksploderer" vil vi selvfølgelig altid genoverveje dette.

Vi arbejder på mere direkte fremgangsmåde ang. dette og vil når vi internt er på plads give noget mere klar information om hvordan tags skal tolkes og hvordan vi i praksis bruger dem.

Men brug altid din stemme hvis du føler det giver mening - der er ikke sat begrænsninger på - men bare husk på signalet og styrken i den velovervejede stemme i stedet for volumen.

Håber det er udddybende nok for nu.

God weekend.

Jeg har det i hvert fald sådan at hvis der er givet et "implementeres ikke" så dropper jeg for det meste at kommentere på et forslag - så vil jeg hellere bruge energi på at "promovere" de forslag der "overvejes" og som jeg synes er gode.

 

Hvis jeg skal jeg komme med et eksempel kunne det være denne:

http://forum.e-conomic.dk/7194/import-af-leveringsadresse-flere-adresselinjer

 

Jeg ved godt at man i e-conomic ikke kan importere flere "linjer med linjeskift" ind i en kolonne. Det kan man ingen steder i e-conomic. Flere steder i e-conomic løses dette så ved at man har flere kolonner at importere i. Det er det samme jeg ønsker i dette forslag.

Jeg er lidt i tvivl om det også er sådan supporteren har opfattet det - jeg kan forstå at forslaget afvises hvis det er flere linjer i samme kolonne der ønskes - men at der tilføjes flere kolonner i importen har jeg lidt svært ved at forstå man ikke vil "overveje".

Når man sidder i praksis og importerer leveringsadresser har jeg i 9 ud af 10 tilfælde også et andet "navn" på det firma der skal modtage leveringen. Så kun at kunne importere 1 adresselinje giver ikke særlig god mening.

Jeg synes det er synd at man laver en del gode importfunktioner - leveringsadresser - kontaktpersoner mv... - men de er ikke tænkt helt igennem så i praksis hjælpes man kun halvt på vej....

Når man nu har tænkt sig at lave funktionerne er det mega ærgeligt at man laver dem som man selv synes er smart og ikke får nogen der reelt bruger funktionerne lidt på banen.

Derfor bliver jeg lidt ekstra "skuffet" når jeg så efterfølgende prøver at få "rettet fejlene" at det bliver til "implenemteres ikke" - lidt underforstået der er ikke mange der bruger det så det må man rette manuelt

 

Med hensyn til stemmer synes jeg også at det er svært at markere hvilke emner jeg synes der er gode og hvilke jeg synes er super gode - jeg har kun 1 stemme...

Mit forslag kunne være at man f.eks. havde 3 stemmer pr. forslag. De vigtige/meget gode kunne jeg så give 3 - de gode men måske ikke for mig så vigtige 1. Lige nu ligger mange "vigtige" på 3-4 stemmer og hvordan skal i så prioritere hvis i vil kigge lidt på hvad brugerne synes er vigtig.

 

Også god weekend til jer :)