Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at tilrette følgeseddel efter pakkeseddel er udskrevet

0
Jeg har brug for at rette på en ordre efter at pakkesedlen er udskrevet. Blandt andet skal tilføjes et fragtbrevsnummer - en vægt - og på de enkelte varelinjer skal der tilføjes Maskinnummer (Nej, det kendes ikke FØR der er pakket). Hvorfor kan man ikke rette følgesedlen (dog ikke varenumre og antal) efter at sagen er overført til levering? De følgesedler vi kan udskrive idag er det rene vrøvl i forhold til det vi har brug for.

Er der nogen der har en løsning på problemet, hører jeg gerne derom.

 

John Green, Kuvatek.dk
relateret til et svar til: Følgesedler
i Forslag » Andet af (430 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej John

Tak for dit indlæg :)

 

Der ikke en løsning til dette direkte. Jeg har dog prøvet at teste lidt og kom frem til at jeg godt udskrive en følgeseddel og herefter slette linjen under følgeseddler og gå tilbage til min ordre  skrive den vægt på jeg nu har registeret. Jeg ved dette ikke letter processen men det er den eneste mulighed for at få det på.

Jeg kan har vendt denne med teknikken og der er ikke udkig til at sådanne ting bliver ændret lige forløbligt desværre.

Håber mit forslag kan hjælpe dig videre.

God dag

MVH

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)