Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rapport funktion der medtager ikke-bogførte ordrer

0
Hej,

Vi savner rigtig meget at kunne se statistik for, hvor meget som ligger i ordre.

Et forslag vil være at tilføje et afkrydsningsfelt under rapporter som medtager ordrer som endnu ikke er faktureret/leveret.

Ligeledes vil det være rart at kunne se, hvor meget en enkelt debitor har købt inkl. hvad der ligger i ordre for en given periode.

Jeg ved man kan trække ordrerne ud i excel og lave diverse der, men vi havde håbet at vi kunne se det hele i Economic, det er trods alt mere brugervenligt.

Håber det kan laves. På forhånd tak.

Mvh. Jens
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Jens,

Tak for dit forslag.

Vi har ingen planer for nærværende om at indføre en sådan funktion. Jeg ved positivt, at en af vores integrationspartnere har lavet en løsning, hvor han går ind og laver nogle tal på hvad der ligger i ordre.

Det er Per fra ItNVision - ham og hans integrationsløsninger kan du finde her.

mvh


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)