Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Genvejstaster

0
Findes der genvejstaster i e-conomic ?? Jeg synes nemlig at jeg skal bruge musen utrolig meget i e-conomic.

Jeg kunne godt tænke mig genvejstaster - hvis man f.eks. skal op i kontonummer at man så skal trykke alt + K. Til feltet beløb ALT + B.

Nu har jeg været vant til at arbejde i Navision her er en lille streg under det bogstav man skal trykke på sammen med ALT knappen. Jeg brugte ikke musen en brøkdel af hvad jeg gør nu. Eller eksisterer der allerede genvejstaster som jeg bare ikke er klar over ??

med venlig hilsen

 

Betina von Wildenradt
i Spørgsmål » Andet af (310 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Betina,

Der er et par genvejstaster - det er svært at sige om vi kommer hele vejene som du ønsker - om end vi kommer ngoet af vejen :)

I vores online hjælp har vi lavet en artikel om genvejstaster + en video.  Tænker det er noget der vil kunne hjælpe dig videre?

mvh


<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (152k points)