Søgning på debitor/kreditor i bogføring

+1
Jeg kunne godt tænke mig, at når man sidder og bogfører, så kan man nøjes med at skrive "helene" (i feltet, hvor man skriver kontonr.), så kommer den selv frem med den første Helene i kreditor. Eller for den sags skyld også i debitor og kreditor. Sådan så man er fri for at gå ind og søge, hvis man ikke lige kan huske kontonr.
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af
Det syntes jeg er en rigtig god ide - det kan man nemlig i C5 :-)

2 Svar

Hej Begge,

Tak for jeres forslag.

Det er også en funktion vi rigtig gerne ville kunne :) (blandt andet en af de ting vi har arbejdet med i SuperKladden)

Det bedste jeg vil kunne klare for jer her og nu, er at når i klikker/tabber på de feltet med de 3 punktummer (...), så kommer i ind i vores søgefunktion. Her vil i kunne skrive "helene", og så vil den finde kontoen. I vil herefter kunne klikke på "Enter"/"tab enter" og den vil vælge den konto for jer. I kan ligeledes bruge piletasterne til at vælge den rigtige.

Om end det kræver et ekstra klik/tast, tænker jeg det måske kan gøre det lidt nemmere? Forudsat i ikke allerede gør det?

mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

Forslag af (152k points)
Hej Tinao

Vi har faktisk lavet det - i har bare ikke set det endnu - vi er lige på trapperne med et helt nyt design til e-conomic og i den forbindelse sker der også en masse små forbedringer af workflow - herunder også denne søgefunktion - så inden for relativt kort tid vil du få adgang hertil og derigennem også få præcis det du ønsker.

Med venlig hilsen

Lasse Bager

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (34.9k points)
Søgening af Debitor