Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kreditoropsætning

0
Når man opretter en kreditor, så er den "født" på en bestemt både. Jeg kunne godt tænke mig, at man kan ændre dette. Der er kun meget få ting, som man kan ændre under kreditoropsætning. Men jeg kunne godt tænke mig, at man kunne ændre hele standard-kreditoren. (ved i C5, så er der er en kreditor, som hedder standard - og det er den, som man kan ændre og når man trykker opret, så er det den, som systemet tager udgangspunkt i).

KÆMPE MUST HAVE.  Har lige måttet sidde og ændre over 150 kreditorer, da de var oprettet forkert. :(
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Tinao,

Tak for dit forslag.

Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt nærmere. Hvad er det du især mangler der er foruddefineret? Hvad er det, som du specielt skal udfylde til f.eks. det samme hver gang?

Man kunne evt. som work-around oprette en kreditor 1. Denne kreditor har du så udfyldt med alle de oplysninger som du refere til, og hver gang du opretter en ny kreditor, skal du klikke på "plusset" ud for kreditor 1. Så tager du nemlig en kopi, og den kopiere alle oplsyningerne: På den måde bliver det lidt det samme, som jeg lige kan regne det ud?

Jeg ser frem til at høre fra dig.

mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)