forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvilken bruger har lavet posteringen?

0
Hej,

 

I forbindelse med revision vil de gerne have en liste med alle årets posteringer og angivelse af hvilken bruger, der har lavet hver enkelt transaktion.

Hverken kontokort eller posteringer har bruger med, så findes der sådan en rapport?

 

mvh

Susan Hougaard
spurgt 23 Mar, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af sushou (730 points)
status opdateret 24 Apr, 2013 af Steffen E

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Susan,

Mit bud vil være at gå under fanebladet "bogføring" og "posteringer (find bilag)". Her kan man sætte et flueben i "Vis" og indtaste perioden for regnskabsåret i søgekriterierne. Her vil du så efterfølgende kunne se en liste over alle de bilag der er bogført i året, samt hvilket kassekladde nr. (journal nr.) som de er bogført i. 

Du vil herefter gå under fanebladet "indstillinger" og "log". Her kan du søge på "kassekladde bogført" som handling. Her vil du så kunne se en liste over alle de kladder der er bogført, og det kan du sammenholde med den førnævnte liste.

Vil det hjælpe dig?

mvh


Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 24 Mar, 2013 Spørgsmål af Steffen E (151,510 points)
valgt som bedste svar 24 Mar, 2013 af Lasse Bager
Vil I ikke være rare at sørge for, at der ikke kan spammes helt vildt i dette forum. Se venligst alle kommentarer under dette spørgsmål.
Hej Susan,

Tak for det. Det giver mening. Jeg har desværre ikke været opmærksom på dette, men har straks på baggrund af din kommentar hevet fat i dem der ved en masse om det her - der kommer jeg lidt til kort. Vi kigger nærmere, og vender tilbage.

mvh
Hej Susan,

Hermed opdatering. Vores Online Team som ved alt muligt jeg ikke ved noget om, har sat nogle skib i søen for at få styr på dette, og forhindre det. Oplever du det stadig, må du meget gerne sige til(send gerne direkte til sek@e-conomic.com) så får vi taget hånd om det.

mvh
i gang× 1
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”