Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Exporter til XBRL

0
Er i ved at udvikle en exporter til XBRL?

Tak.
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hejsa :)

 

tak for dit indlæg.

 

Kan du prøve at uddybe lidt nærmere hvad du mener til XBRL ? :) 

Jeg ved vi har en app partner der kan konvertere dit system til XBRL format. Du kan prøve at tage et kig på denne artikel.

 

Håber dette kan hjælpe dig videre. 

 

God weekend :)


<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af 🔒 (24.2k points)
opdateret af
Hej, tak for hurtigt svar.

Jeg ville gerne se en  mulighed for at exportere direkte til xbrl formattet indefra e-conomic. Hvis ParsePort kan lave konverteringen, så man jeres gode .net udviklere vel også :)  Det er jo den nye standard.

Det overrasker mig generelt, at e-conomic ikke arbejder mere fokuseret på at lave direkte integrering med Skats indberetningsAPIer?
Hej igen,

 

Jeg er helt enig i at dette kunne være en fed integration. Men det er der desværre ikke mulighed for som det ser ud lige nu.

Det ville helt sikkert være noget som kunne skabe en masse værdi, fordi Skat er en så stor enhed inden for regnskab.

Derudover er det en fuldstændig nytænkning af hele rapporteringsdelen og der er tale om en stor omlægning. som er ren og skær ressourceprioritering som vi lige pt. ikke har nogen mulighed for.

God weekend.