Giro/FIK-koder

0
Jeg ved slet ikke, om dette er muligt, men en vild ide, som I måske kan bruge - der er sikkert mange e-conomic-brugere, der betaler i dyre domme for tilslutning til en giro-aftale, så de kan udstede FIK-koder til deres kunder til betaling af fakturaerne.

Min "vilde" ide går på, at E-conomic skærer igennem al papirarbejdet for brugerne, opretter en giro-aftale, så de kan modtage betalinger og i læselinjen indsætter koder, der identificerer både e-conomic-aftalen og fakturanr. og sender pengene videre til brugerens konto.

E-conomic tager sig betalt og brugerne får en billigere løsning. Tilslutningen klares med et flueben i 'Indstillinger' og vi, brugere, slipper for alt det administrative bøvl.

E-conomic kan opsættes, så det automatisk genererer læselinjer, der passer med både faktura og bruger.

Jeg kender ikke det juridiske i dette, og har ikke undersøgt det, men ideen får i gratis :-).

 

Med venlig hilsen

 

Claus
i Forslag » Andet af (200 points)
status opdateret af

2 Svar

Så må vi bare håbe på, at e-conomics bankforbindelse ikke går ned med flaget, for så er der max. EUR 100.000 til deling mellem kunderne engang i fremtiden.
Forslag af (26.2k points)
Så meget koster et kredtor nr. heller ikke hos banken...

Indbetaliger via tredje part, lyder noget usikkert...
Hej Claus

Tak for dit indlæg.

 

Det er desværre ikke noget som vi har tænkt os at gøre. Som de andre siger er det et kæmpe ansvar at påtage sig. Og jeg kender faktisk heller ikke de juridske aspekter i dette som du også skriver.

Det bliver altså ikke noget som e-conomic vil påtage sig.

Igen tak for indlægget.

 

God weekend.

MVH

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (24.2k points)