Informizely customer feedback surveys

Fakturering af profitcentre

0
Jeg skal fakturere en debitor, der ønsker fakturaen, der skal være i OIO format, delt ud på ca. 150 profitcentre. Hvert profitcenter består af 6 tal. Debitor kan på denne måde automatisk indlæse de omkostninger, der relaterer sig til det enkelte profitcenter.

Men hvordan gør jeg det rent praktisk i e-conomic. Jeg har oprettet debitor, men hvordan får jeg tilføjet et profitcenter, jeg er i tvivl om hvilket felt jeg kan anvende til dette, således at det harmonerer med vores debitors krav.

 

Venlig hilsen

Camilla
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Camilla,

 

Når det er en faktura i OIO format, antager jeg, at det er det samme som OIOUBL format - ret mig endelig, hvis jeg tager fejl. For at kunne sende en faktura i OIOUBL format, skal din kunde være registreret i NemHandel og du kan læse her hvordan debitoren skal sættes korrekt op.

Mere generelt om ean fakturering har vi denne oversigt her.

 

De 150 profitcentre er jeg ikke helt hundrede på, hvordan skal forstås. Er det en form for afdelinger, som dine varers omkostninger skal deles ud på? 

Jeg bliver nødt til at bede dig om at uddybe denne del.

 


Med venlig hilsen

Heidi Christensen


Online regnskabsprogram
 

Spørgsmål af (18.9k points)
Hej Heidi,

Tak for dit svar. Min debitor er oprettet korrekt og OIO format er det samme som OIOUBL format.

Profitcentrene er en form for afdelinger hvortil vores serviceydelser skal deles ud til, da vores kunde på denne måde indlæser omkostninger pr. profitcenter direkte i deres system, der formentligt er SAP. Vores kunde vil have en faktura pr. profitcenter, så det bliver ca. 150 fakturaer jeg skal sende til denne debitor, da det er antallet af profitcentre de har. Jeg er bare i tvivl om hvilket felt jeg skal anvende, så vores kunde kan læse det ind i deres system. Vores kunde anbefaler at vi anvender SPROOM til det, men jeg tænker at e-conomic må kunne håndtere dette også?

Hej igen :)

 

Efter at have undersøgt det, må jeg desværre fortælle, at det ikke er muligt at sende en ean faktura til 150 modtager-afdelinger på én gang.

De 150 fakturaer skal altså oprettes seperat - til 150 forskellige modtagere.

 

Jeg skal ikke kunne sige hvad SPROOM kan eller ikke kan.

 

 

 

Med venlig hilsen

Heidi Christensen

Online regnskabsprogram