forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hvordan sletter jeg et bogført bilag??

0
Hej. Jeg har i første halvår af 2012 kommet til at bruge en forkert konto på køb af marterialer. Det fandt jeg først ud af da jeg skulle lave årsregnskabet.

Snakkede med jeres support og han sagdeat jeg skulle finde bilaget og tilbageføre det og så slette det og taste det ind på ny med ny kontnummer og nyt bilagsnummer.

Det gjorde jeg så, men nu har jeg så dobbelt op af de fakturaer (Der står udgifter i både i varelager og vareforbrug nu). Hvordan sletter jeg de bilag der ligger under varelager??

Håber i kan hjælpe...

Hilsen Mia Lind
spurgt 10 Mar, 2013 i Spørgsmål » e-conomic generelt af mialind (170 points)
status opdateret 11 Mar, 2013 af Peter Friis

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Mia

Tak for dit indlæg

 

Det lyder som om posteringen måske er vendt i stedet for tilbageført. og derfor nu ligger dobbelt. Du skal dog huske at man ikke kan slette et bogført bilag. men kun tilbagefører det med omvendt fortegn og der ved få det til at gå i nul. Håber det giver mening.

 

Det kan være svært for mig præcis at vide hvad der er sket på aftalen. Jeg vil anbefale at du fanger vores support igen på 8820 4841

 

MVH

 

Mvh.

Peter Friis

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Mar, 2013 Spørgsmål af Peter Friis (24,160 points)
valgt som bedste svar 13 Mar, 2013 af mialind
i gang× 3
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”