Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ordre overført til fakturering, men skal rette i den og sende ny bekræftelse

0
Hej,
Jeg har en ordre, jeg gerne vil tilrette samt sende ny bekræftelse, men det kan jeg ikke.

Ordren har status som "fakturering" i stedet for sendt under Faktura / Ordrer.

Normalt kan jeg på ordren trykke "ophæv sendt status".

Kan i hjælpe hermed?

PFT.

Tine
i Spørgsmål » Andet af (180 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Tine

tak for dit indlæg

 

Som det lyder udfra det du beskriver virker det som at din ordre er nået et stadie videre. altså den er ikke en ordre mere. Den er enten overført til levering og der er udskrevet som følgeseddel, eller den er overført til fakturering. Hvis den er nogle af de her ting. er det ikke muligt at ophæve sendt status.

Du kan ikke få lov til at ophæve denne status fordi den faktisk er videre i forløbet. Jeg håber dette giver mening.

Hvis det indleder til flere spørgsmål så skriv endelig. Det kan dog være løsningen bliver at vi skal ind på din aftale og se hvad der er sket. Hvis dette bliver løsningen kan du fange os på 8820 4841 :)

 

Håber vi kommer i mål :)

God dag

MVH

<p>     &nbsp;</p> <p> <p>     Mvh.</p> <p>     <strong>Peter Friis</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (24.2k points)