Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Postering på debitor

0
Hej.

Vi er fast bruger af jeres system. Vi bruger lageret systemet og det fungre rigtigt godt.

Problemet er nu at vi har haft systemet i godt og vel 1,5 år.

Vi levere vare til vores kunde, nogle gange 2 gange om ugen. Dette kan give mange postering og blade igennem.

Derfor vil jeg gerne vide om vi kan begrænse visning af postering på debitor.

Sådan at hvis jeg trykker på postering på kunden, for evt. at se hvad han/hun gav for varen sidst, så skal jeg mange sider igennem.

 

Det ville være rart hvis det blev begrænset til f. eks. 3 månder.

Der vil jo stadig være mulighed for at finde postering over under rapport.

 

Håber i kan hjælpe.

 

Mvh Martin Høj
i Spørgsmål » Andet af (310 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Martin,

Man kan ikke på selve kontokortet på den enkelte debitor i debitorkartoteket begrænse på et datointerval. Man kan sortere på dato, således de nyeste poster står øverst.

Som du selv skriver er det muligt at bruge rapporten "Debitorkontokort" - se mere om denne her. Her vil du kunne begrænse på en periode og se bevægelserne på debitoren i den angivne periode.

Så det er lidt "omvendt" af hvad du ønsker. Under debitorkartoteket er det ikke muligt at begrænse på dato, men det er det til gengæld under rapporten smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Heidi Christensen</strong></p> <br> </br> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki2.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (18.9k points)