Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dobbelt Rykkergebyrer på Rykkerskrivelse

0
Hej,

Vi har lige haft et problem da vi samme dag til en kunde sendte rykkerskrivelse II på to fakturaer og bagefter rykker III på to andre ældre fakturaer, der havde fået rykker II et par uger tidligere. Der skete dog det, at der på rykker III pludselig også fremgik både rykkergebyret fra rykker II og de selvsamme fakturaer, så kunde pludselig samme dag stod med en rykker II på to fakturaer og bagefter rykker III på de to gamle plus de to fra rykker II plus alle rykkergebyrene. Jeg kan godt forstå systemet 'bliver forvirret' og skriver alt på rykker III men er der på nogen måde man kan manipulere data'erne så man er sikker på at rykker III kun vil indeholde de to ældste fakturaer plus KUN rykkergebnyret og renterne fra denne skrivelse? Som det er nu tager den jo så automatisk alt  og lister på rykker III.

Mvh Dorthe
i Spørgsmål » Andet af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Dorthe

 

Det var da en værre misære! smiley

 

Det er dog helt som systemet er sat op, at den opføre sig sådan - som du jo også selv er inde på. Vores program kigger helt slavisk på "hvor i processen" de forskellige faktura er. Dvs. når du laver en rykker 2 på nogle gebyrer og faktura bliver de sendt videre til at kunne søges frem som rykker 3 med det samme. Det eneste MEN der er, er hvis man har påført rykkeren en betalingsbetingelser, eller har respitdage i sin søgning.

 

Da betalingsbetingelser som udgangspunkt ikke giver mening på en rykker (de har jo allerede overskredet, den de har fået) - vil du enten skulle sørge for at rykke "den anden vej", altså starte med at rykke rykker 3, så rykker 2 og til sidst rykker 1. Så er du sikker på du ikke får tingene med flere gange, og holder proceduren intakt. Har man alligevel rykket fx som i dit tilfælde så der er nogle ting på rykker 3 der LIGE er blevet rykket samme dag, og som den nu foreslår igen, så kan man skrive et tal i respitdage - så vil den give de dage som respit i forhold til rykkerdatoen og dermed fjerne dem man lige har rykket, da de endnu ikke har overskredet respit'en smiley.

 

Jeg håber det giver mening? Ellers må du endelig tage fat i vores support på 88 20 48 41.
 

Go' dag!


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Peter Luthman</strong></p> <p>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p>     <a href="http://www.e-conomic.dk/"><strong>Online regnskabsprogram</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af 🔒 (10.3k points)