iPad og e-conomic

+1

Hej 

Jeg benytter iPad i dag hvor der faktureres ved kunden, det er dog endnu ikke problemløst.

 

  1. Pt. er det meget svært at redigere i beskrivelsesfelterne, selvom man holder fingeren ned og får luppen frem, finder det sted i teksten hvor man ønsker at redigere, løfter fingeren, da placere cursoren sig et helt andet sted.
  2. Beskrivelsesfelterne har det med at låse, hvilket gør det umuligt at rettet i teksten (når den endelig er fundet) - da skal man hoppe frem og tilbage mellem forskellige celler før det måske... bliver muligt at redigere i teksten.
  3. Upload kan ikke lade sig gøre... da der fra iPad'en ikke kan vælges PDF filer, kun billeder. 
    E-conomic kan ikke håndtere billeder kun PDFér 

Jeg udyber meget gerne hvis mere information ønskes.

 

Mvh. René Frost

relateret til et svar til: E-conomic og iPad
lukket med noten: Problemet er løst
i Forslag » Andet af (220 points)
lukket af
Hej Frederik

Blot for lige over for evt. personer der kigger med, så som jeg skrev til jer pr. mail, så er det jeg beskriver ikke via APP'en men via WEB-delen altså via Safari.

Specielt pkt. 2 er forsat meget irrerterende, da det gør jeg ikke kan bruge det ved kunden... når systemet låser, er jeg nød til at lukke/dappe/flytte markøren rundt på billedet indtil beskrivelses feltet, igen ønsker at modtage input fra mig af - jeg kan sagtens flytte rundt til de andre felter, men beskrivelsesfeltet "bestemmer" selv hvornår der skal tastes i dette...

PS Statusen "Planlagt" hvad gælder det...?

1 Svar

Hej René

 

Tak for din mail,

 

Jeg kunne godt tænke mig at høre mere uddybende angående lup funktionen, da dette ikke er noget vi oplever problemer med herinde. Dog kan jeg tilføje som et lille fif at du kan benytte "next" eller "previous" for at komme frem og tilbage i tekstfelterne.

Vi har herinde testet Ipad problemet angående indscanning, og er bekendt med problemet som vi selfølgelig beklager, og som vi naturligvis allerede nu, er i fuld gang med at få løst.

 

Det ville være fedt hvis du ville uddybe problemet angående luppen ved at sende en mail til info@e-conomic.com og så lave den att: Frederik

 

Du må have en god dag, og ser frem til den uddybende mail :)

 

Mvh


Med venlig hilsen
Frederik Ploug

Online regnskabsprogram
 

Forslag af (6.9k points)